torstai 12. heinäkuuta 2012

Slowly but surely

Helou, musta ei ookkaa kuulunu taas vähään aikaan, kun työt sun muut reissut on pidätelly koneen äärestä. Mut nii tiistai-aamuna käytiin Sarpulan kanssa tekemässä piiiitkästä aikaa meidän oma tekemä vanha kunnon keskivartalojumppa. Onneks jaksettiin kuitenki melko hyvin vetää kaikki kolme kierrosta kunnialla loppuun;) Ensimmäisen kierroksen jälkeen muutettiin jopa jumppaa vähän rankemmaksi. Tehtiin aina yks liike kahteen kertaan 30 s palautuksilla. Eli 60 s liike, 30s lepo, 60s sama liike ja sitten 30s palautuksen jälkeen uuteen liikkeeseen. Vanha keskivartalojumppaohjelma löytyy täältä. Lopuksi venyteltiin.
       Illalla käytiin vielä biitsireeneissä pitkästä aikaa ja kyllähän se tuli huomattua, että viime kerrasta oli tosiaan kulunut viikko jos toinenkin. No, ei lopu tekeminen ainakaan kesken, jos sitä lajia haluaa oppia pelaamaan kunnolla! 



Ja vähän omia kuulumisia: eli kävin Summer Up-festareilla viikonloppuna ja oli kyllä aivan huikee meno! Lauantaina hypättiin kaverin kanssa benjihyppy ja se oli kyllä yks reissun kohokohdista!!!! Suoritus saatiin onneks videollekkin, lisään sen tänne kuhan saan sen käsiini.. Voin kertoo että pienet adrenaliinit kyllä sai hypystä. Katotaan jos seuraavaks uskaltas laskuvarjokurssille ilmottautua.. 

Kohta me lähetäänki Saaran kanssa taas biitsitreeneihin vaikka tuolla sataa vettä aivan järjettömästi. Toivotaan että loppus pian, ei oo nimittäi maailman kivoin tunne kun hiekka tarttuu IHAN joka paikkaan.. No, tietääpähän vastaantulijat treenien jälkeen että mistä sitä ollaan tulossa!


"Champions keep playing until they get it right."


- Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti