keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Plans to have fun

Noin, ilmoittauduttiin sitten Niinan kanssa ensimmäiseen biitsiturnaukseen ja suunta olisi lauantaina Jyväskylään! Ensimmäinen se onkin, isolla E:llä. Minä en ole koskaan nimittäin osallistunut biitsiturnaukseen tai pelannut biitsiä kilpaillen muita vastaan. Ja ensimmäinen se on myös meille parina. Koskaanhan sitä ei tiedä, jääkö myös viimeiseksi, mutta tärkeintä meille on vain hauskanpito ja kokemusten kartuttaminen! Ainakin itse odotan innolla ja tuli ostettua sitten meille lämmittelyasutkin jo aikaisemmin ostettujen pelitoppien lisäksi. Viime aikoina (tai no, koko kesänä) ei ole tullut paljoa biitsiä harjoiteltua tai pelattua, eikä todellakaan odotukset ole korkealla pärjäämisen suhteen. Perjantaina olisi pakko vielä aamusta jonkinnäköiset yhteistreenit pitää, jottei ihan kujalla oltaisi sitten lauantaina. Noh, mennään nyt sitten nauttimaan ainakin kelistä, jos ei muusta.



Nyt on viimeinen viikko menossa meidän kolmen viikon omatoimisesta harjoittelujaksosta ja joukkueharkat jatkuu taas ensi viikolla. Tämä kolmeviikkoinen on sisältänyt valmentajien ohjelman mukaan paljon fysiikkaa sekä kestävyyttä kehittäviä harjoitteita. Pikkuhiljaa ollaan siirrytty perusvoiman puolelle ja eilen kävinkin tekemässä sen ohjelman hyvinkin ahtaassa, mutta jo tutuksi tulleessa salissa. Ruuhkaa ei ollut, mutta ahdas se silti oli. No, mutta tosimiesten puntiksi riittää, että sieltä löytyy penkki- ja kyykkypaikka, eikös niin?



varsinkin yksin treenatessa on mukava kuunnella musiikkia :)


Mulla on ollut paljon vapaata töistä, enkä oikeastaan juuri muuta olekaan tehnyt kesällä kuin lomaillut ja reenaillut. Kuopiossakaan en ole juuri jaksanut pysyä, joten yhteisreenaaminen Niinan kanssa on jäänyt vähemmälle kuin alunperin suunniteltiin. Vaan syksylläpä sitä tulee taas nähtyä kyllästymiseen (jos se on mahdollista) asti. Kausi alkaa siis pikkuhiljaa lähestyä ja joukkue oltiinkin jo ilmoitettu ensimmäiseen harkkaturnaukseen, johon minä en valitettavasti edes pääse mukaan. Samaan aikaan kun muut ovat taistelemassa pallojen, erien ja pelien voitoista, minä olen ikuistamassa rakkaan siskoni vihkimistä. Joudunpa/pääsenpä jopa itsekin laulamaan juhlaväen eteen. Huuuii, tiedossa on siis muutakin treenaamista kuin urheiluun liittyvää..


"You can't make a great play unless you do it first in practice."

- Saara

2 kommenttia:

  1. Epäreilua, ootko sä saanu sopivan järvisähly paidan :-D mun on oikeen osuvasti kokoa xl...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, voi eei.. Noilta jäi firmasarjasta ylimääränen ässä nii sain sen sitte :)

      Poista