maanantai 13. elokuuta 2012

Love is in the air

Pitkästä aikaa taas joutaa päivittelemään blogia. On mennyt kyllä koko kesä reissatessa ympäri Suomea ja tällä hetkellä olen tien päällä myös. Eilen oli rakkaan siskoni häät Sotkamossa ja Kainuussa tuli vietettyä muutama päivä häitä järjestellessä, sillä olin saanut kunnian olla toinen kaasoista. Alkuviikon väsäsin siskolle videota ja tämä viikko onkin mennyt reenaamisen suhteen aika lailla laiskotellessa ja harmittaahan se, vaikka tärkeätä ja aikaavievää tekemistä on ollut häiden järjesteleminenkin.

love is in the air

 
Olen pitänyt jo parin vuoden ajan treenipäiväkirjaa netissä osoitteessa http://treenit.net/ ja laskeskelin, että viime viikolla tuli reenattua 16h 45min, mikä on jo aika hyvin! Siksikin harmittaa tämä viikko, koska tästä kuusta olisi muuten voinut tulla ennätyskuukausi reenaamisen määrän suhteen, jos olisin päässyt jatkamaan hyvää alkua. Olin siis viime viikon ja seuraavankin pois joukkueen reeneistä, mutta Niina on ahkerana siellä kulkenut, mitä on töiltään ehtinyt ja nyt nekin vihdoin loppui ja arki alkaa koulun alun kanssa käsi kädessä. Itse joudan vielä lomailemaan, koska oma kouluni alkaa vasta syyskuun alussa.

Harmittaa myös se, että en päässyt mukaan kauden ensimmäiseen pelireissuun, joka oli suunnattu Savonlinnaan ja Linna-Volley turnaukseen. Tottakai ajankohta oli juuri se sama lauantai, jolloin siskoni sanoi tahdon. No, onneksi reissuja tulee kuitenkin vielä paaaaaljon seuraavan kauden aikana. Joittenkin mielestä ehkä jopa kyllästymiseen asti. Hyvin olivat kuitenkin likat pärjänneet siellä ja tästä voikin lukea lisää kuulumisia sieltä: http://www.puijowolley.fi/naiset-edustus/?x423616=425039. Niina asianomaisena osaisi kertoa myös tänne pelireissusta, mutta saa nähdä milloin joutaa tyttö enää kirjoittelemaan ;)


- Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti